Vakantie met hond Duitsland

Vakantie met hond in Duitsland

Wie een vakantie met hond in Duitsland wil boeken en op zoek is naar een vakantiehuisje of boerderij in Duitsland waar honden worden toegelaten, heeft de juiste honden vakantie website gevonden. Op deze website vindt u meer dan 8.000 vakantiehuisjes en boerderijen met hond in Duitsland.
In al deze accommodaties zijn honden en andere huisdieren welkom.
Afhankelijk van het vakantiehuisje of boerderij in Duitsland worden er 1, 2, 3 of 4 honden per accommodatie toegelaten. Bij uitzondering ( en na toestemming huiseigenaar ) kunt in een vakantiehuisje of boerderij in Duitsland waar al 3 of 4 honden toegestaan zijn, een vakantie met 5 honden boeken.
Naast vakantiehuisjes met hond kunt u via één van onze websites ook een vakantie met hond in Duitsland op een vakantiepark of camping boeken. Voor een goedkope vakantie met hond in Duitsland. Hieronder vindt u een link waarmee u een vakantiehuisje met hond in Duitsland, online, kunt boeken.

Vakantiehuisjes met hond Duitslandhttp://www.vakantie-met-huisdieren.nl/search/index/search/Button/1/sDate/-1/sCountry/DE

Camping met hond in Duitsland boeken

Een goedkope manier om een vakantie met hond in Duitsland te boeken, is het reserveren van een plek op een camping. Zo kunt u met uw hond goedkoop een vakantie met hond boeken.
Er zijn in Duitsland veel campings waar honden worden toegelaten, met name in Sauerland, de Eifel en Zuid Duitsland.  De campings in Duitsland hebben een hoog niveau en op veel campings in Duitsland zijn goede voorzieningen aangebracht voor de hond en het baasje. Denk hierbij aan een honden douche, honden speelveld, losloopterrein en honden uitlaatplaatst.
Op de meeste campings in Duitsland kunt u een vakantie met 1 of 2 honden boeken. Er zijn echter ook campings in Duitsland waar 3 of zelfs 4 honden worden toegelaten.
Via de link hieronder kunt u campings in Duitsland vinden waar honden welkom zijn en waar u een goedkope vakantie met honden kunt boeken.

honden vakanties en campings Duitsland

Vakantieparken met hond in Duitsland

Op zoek naar een vakantiepark met hond in Duitsland?
In Duitsland zijn veel vakantieparken waar honden toegelaten worden. U kunt op deze parken in Duitsland een vakantiehuisje, chalet of vakantieboerderij boeken. Op de meeste vakantieparken in Duitsland is er 1 hond toegestaan.In andere vakantieparken in Duitsland zijn 2 honden toegestaan. Het is ook mogelijk een wintersport vakantiehuis, chalet of bungalow in Duitsland te boeken waar honden toegestaan zijn.
Ook is het mogelijk een vakantie met hond in Duitsland te boeken op een vakantiepark met zwembad of speeltuin. Ideaal voor een vakantie met met hond in Duitsland waarbij ook kinderen mee gaan.


Zie ook onze speciale vakantieparken pagina over vakantieparken Duitsland.


Particuliere vakantiehuisjes met hond Duitsland

Wilt u een vakantie met hond in Duitsland boeken en bent u op zoek naar een particulier vakantiehuisje met hond in Duitsland. op de honden vakanties startpagina vindt u de adressen en websites van particuliere vakantiehuisjes en  boerderijen in onder andere Duitsland, Frankrijk en Nederland waar honden welkom zijn. U boekt uw vakantie met hond in Duitsland in dit geval rechtstreeks bij de particuliere eigenaar van het vakantiehuisje, chalet of boerderij en dus niet online via onze website.

Startpagina honden vakantie