Vakantie met 2 honden

Op vakantie met 2 honden

Wilt u op vakantie met 2 honden en bent u op zoek naar een vakantiehuis, bungalow of vakantiepark waar 2 of meer honden welkom zijn? A Vakanties is dé specialist in honden vakanties. Ook als u met 2 honden een vakantiehuis of vakantiebungalow wilt huren, zijn er bij ons volop mogelijkheden. Ook voor vakantieparken waar 2 honden welkom zijn of hondvriendelijke campings.

Met meer dan 30.000 hondvriendelijke accommodaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en alle landen van Europa boekt u eenvoudig uw vakantiehuis of bungalow met hond. In meer dan 10.000 vakantiehuizen zijn 2 of meer honden welkom. Voor een vakantie met 3, 4 of 5 honden zijn er ook mogelijkheden. Bij ieder vakantiehuis, bungalow of vakantiepark op onze honden vakantie website staat aangegeven hoeveel honden er toegestaan zijn en u kunt ook op het aantal honden selecteren.
Indien u op vakantieparken, vakantiehuizen of vakantiebungalows zoekt, kunt u aangeven dat u op zoek bent naar accommodaties waar minimaal ( tenminste ) 2 honden welkom zijn.
U krijgt dan een overzicht van alle accommodaties waar u met 2 honden op vakantie kunt.
Via de link hieronder kunt u zoeken op hondvriendelijke vakantieverblijven met 1 2, 3, 4 of 5 honden.

Vakantiehuizen minimaal 2 honden welkom

Vakantie met 2 honden op vakantiepark boeken

Er zijn tegenwoordig veel vakantieparken waar u met 2 honden voor een korte of lange vakantie terecht kunt. Voorbeelden van vakantieparken in Nederland waar u met 2 honden een vakantiehuisje of bungalow kunt huren zijn vakantiepark de Vlietlanden in Wervershoof, Rustoord Betuwe in Kesteren, Landgoed Brunssheim en Landgoed Ruigenrhode in Lochem. Hondvriendelijke vakantieparken waar 1 of 2 huisdieren zoals honden welkom zijn.
Indien u via onze website vakantieparken klikt op "huisdiervriendelijke vakantieparken"krijgt u een overzicht van alle vakantieparken waar 1 of 2 honden welkom zijn. U kunt per land de hondvriendelijke vakantieparken selecteren. Ook in landen zoals België en Duitsland zijn vakantieparken te vinden voor een vakantie met 2 honden.

Particulier vakantiehuis huren waar 2 honden welkom zijn

Indien u een vakantie met 2 honden wilt boeken, kunt u ook een particulier vakantiehuisje huren. Zo vindt u op de startpagina honden vakanties een uniek aanbod particuliere vakantiehuisjes en bungalows.
In veel particuliere vakantiehuizen zijn 2 of meer honden welkom. U reserveert uw hondvriendelijke vakantiehuis rechtstreeks bij de eigenaar en kunt zo uw individuele wensen doornemen, ook  met betrekking tot de voorzieningen die er zijn voor uw honden.