vakantie met 4 honden

Een vakantie met 4 honden boeken

Bent u eigenaar van 4 honden en wilt u een vakantie met deze mooie honden boeken? Bij ons kunt u een vakantie met 4 honden boeken, bijvoorbeeld in Noord Brabant, Zeeland ( aan de kust ) op de Veluwe, of Drenthe. U kunt via A Vakanties niet alleen een vakantie met 4 honden in Nederland boeken maar ook in landen als België, Frankrijk en Duitsland zijn 4 honden op vakantie welkom.
Kies bijvoorbeeld uit een luxe vakantiehuisje met omheinde tuin, een chalet waar 4 honden welkom zijn in de Ardennen of een bungalow, appartement of vakantiehuisje aan de Noord Franse kust. Bijvoorbeeld een strandvakantie met uw honden in Bretagne of Normandië.
U kunt bij ons ook een weekendje met de hond weg, in veel vakantiehuisjes zijn ook 4 honden welkom als u er een weekendje met uw honden tussenuit wilt. 
Het aanbod vakantiehuisjes waar 3, 4 of 5 honden welkom zijn, is redelijk groot.
Voor een vakantie met 4 honden adviseren wij u uw honden vakantie op tijd te boeken. Alleen dan is er een aanzienlijke kans dat u een vakantiehuisje, chalet of bungalow vindt die vrij is in de periode waarin u uw vakantie met honden wilt boeken. U dient bij de boeking van uw vakantie met 2, 3, 4 of 5 honden wel op te geven hoeveel honden er mee op vakantie gaan.
Zie voor de website waar u een vakantie met bijvoorbeeld 4 honden kunt boeken, de onderstaande link. U kunt hier ook een vakantie met andere huisdieren boeken, bijvoorbeeld met uw katten.

Vakantie met 4 honden boeken

Wel of geen toeslag betalen voor vakantie met honden

Indien u een vakantie met meerdere honden wilt boeken en kiest voor een vakantiehuis of villa waar honden welkom zijn, betaalt u soms een toeslag per hond en per verblijf of nacht.
Bij ieder van onze hondvriendelijke accommodaties staat aangegeven of een verblijf met de honden extra kost of niet. Ook staat er aangegeven of u bijvoorbeeld extra schoonmaakkosten moet betalen als u een vakantie met meerdere honden boekt, bijvoorbeeld met 3, 4 of 5 honden.
De eigenaren van de accommodaties waar meer honden welkom zijn, hebben vaak zelf ook honden. Een toeslag kan echter gerechtvaardigd zijn, bijvoorbeeld omdat men extra voorzieningen voor honden vakanties heeft gerealsieerd. Denk hierbij aan een honden uitlaatplaats of een hindernisbaan of speelveld voor honden.

Een vakantie met kleine of grote honden

Indien er bij een bepaald vakantiehuis of vakantieboerderij staat aangegeven dat er 3, 4 of 5 honden welkom zijn, maakt het in principe niet uit of u grote of kleine honden hebt.
Bij de reservering van uw vakantie met hond wordt bij ons alleen het aantal honden gevraagd, niet het ras of de grootte. Wel bent u er verantwoordelijk voor dat de door u gehuurde accommodatie netjes blijft.
Indien uw honden beschadigingen aanbrengen aan het gehuurde huis, inboedel of tuin, worden die kosten op u verhaald. Maar dat is niet meer dan logisch.
Deze kosten worden met de door u betaalde borg verrekend.
Fijne vakantie met uw 3, 4 of 5 honden.

PS. U kunt natuurlijk ook een vakantie met hond bij ons boeken als u 1 of 2 honden bezit!