Honden vakanties

Informatie over honden vakanties

Honden vakanties zijn populair. Jaarlijks gaan meer dan 1.000.000 Nederlanders en Vlamingen met hun honden op vakantie. Het grootste aantal mensen blijft met hun hond in eigen land, de meest populaire landen voor honden vakanties zijn Frankrijk, Duitsland, België en Nederland.
In deze landen worden honden vakanties geboekt in onder meer vakantiehuisjes, honden campings, vakantieparken en honden hotels.

Veel informatie over honden vakanties, de regels die gelden om met honden op vakantie te gaan en hondvriendelijke vakantie accommodaties, vindt u op de website honden vakanties.
Hier vindt u specialisten in honden vakanties en toeleveranciers met betrekking bijna alles wat met honden en honden vakanties te maken heeft. Via de link hieronder vindt u uitgebreide informatie.

Alles over honden vakanties

Honden vakanties aan de kust

De kust is een zeer geliefde plek voor het houden van honden vakanties. Met name in Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en België zijn de kusten veelal geschikt om op vakantie met honden te gaan.  U vindt op vele plaatsen honden stranden en meestal wat verder van de kust, honden hotels.
Honden vakanties aan de kust of zee zijn populair. Indien u met uw honden een vakantie aan de kust wilt vieren, is het zaal om uw hondvriendelijke accommodatie op tijd te boeken.
Zeker als u een honden vakantie aan de kust met meer dan 1 hond wilt boeken.

Honden vakantie adressen aan de kust

Honden vakanties en regels vervoer honden

Indien u van plan bent een honden vakantie in het buitenland te boeken, is het goed om vooraf te informeren wat de regels van vervoer van uw honden naar het buitenland zijn. Ieder vakantieland heeft voor honden vakanties zo zijn eigen regels en meestal worden deze honden vakantie en vervoer regels streng nageleefd. Het is daarom belangrijk dat u goed geïnformeerd op reis gaat.
Op de website van het LICG vindt u veel informatie over vakanties met huisdieren. Er wordt op de website veel aandacht gegeven aan een goede voorbereiding met betrekking tot honden vakanties naar onder andere Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië en Spanje.
Door deze regels goed in acht te nemen, verkleint u de kans om problemen te krijgen als u met de hond op vakantie naar het buitenland wilt.
Er zijn onder andere in veel landen regels over verplichte inentingen, het meenemen van een muilkorf, het vervoer onderweg, enzovoort. Daarnaast mogen in bepaalde landen bepaalde honden rassen en puppies niet vervoerd worden.

Honden vakanties en vakantiehuisjes

Vakantiehuisjes blijven voor wat betreft honden vakanties populair.
Vooral voor luxe honden vakanties zijn hondvriendelijke vakantiehuisjes ideaal.
U kunt via onze website vakantie met hond vakantiehuisjes huren waar honden welkom zijn. Of u nu een vakantiehuisje met hond in Frankrijk, Duitsland, Italië of België wilt huren, u vindt hier zeker uw honden vakantiehuisje.

Vakantie met hond vakantiehuisjeshttp://www.vakantie-met-hond.be

Honden vakanties en vakantieparken

Vooral gezinnen met kinderen en honden boeken hun honden vakanties op vakantieparken.
Op vakantieparken waar honden welkom zijn, is vaak een gedeelte van het park bedoeld voor mensen die hun hond mee op vakantie willen nemen en een ander gedeelte van het park voor mensen die juist geen honden vakantie willen boeken.
Op de website vakantieparken vindt u alle vakantieparken die geschikt zijn voor honden vakanties.
Ook voor een vakantie met honden en kinderen.