Kortlopende annuleringspolis

Kortlopende annuleringsverzekering

Indien u een vakantiehuisje met hond hebt geboekt, is het wellicht verstandig een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Een kortlopende annuleringsverzekering sluit u af als annuleringsverzekering voor één bepaalde vakantie. Bijvoorbeeld een vakantie met hond.
U betaalt een éénmalig premie bedrag en bent dan kortlopend tegen annuleringskosten verzekerd. Vandaar de naam kortlopende annuleringsverzekering.

Afsluiten kortlopende annuleringsverzekering.

Doorlopende annuleringsverzekering

Indien u het hele jaar door verzekerd wilt zijn tegen annuleringskosten, sluit u een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking af. In tegenstelling tot een kortlopende annuleringsverzekering bent u dus niet voor één bepaalde vakantie tegen annuleringskosten verzekerd maar het hele jaar door. 
Onze kortlopende annuleringsverzekering en onze doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking is een product van Europeesche Verzekeringen.

Duurzame reis- en annuleringsverzekering

U kunt ook een kortlopende annuleringsverzekering, kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering als duurzame variant afsluiten.

Zie onze website duurzame reisverzekering.